Foto: PR
HUDPLEJE

Skønhedsredaktøren anbefaler | Den hurtige sommerglød

Ugens favorit står i solen og sommerens tegn. Skønhedsredaktør Silke Grane anbefaler en selvbruner, så du lynhurtigt snyde dig til en fin, gylden glød.

Jeg har prøvet MANGE selvbrunere igennem årene som skønhedsredaktør og jeg må indrømme, at jeg virkelig er sart, når det kommer til den der metalliske selvbrunerlugt. Og jeg synes denne klarer sig rigtig godt, selvom jeg liiiige kan ane duften af selvbruner på huden, når jeg opholder mig i solen og huden bliver varm. Men det er så lidt, at jeg kan leve med det. 

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Få det bedste ud af din solpudder

Derudover er selve cremen lidt karamelfarvet, hvilket gør det nemt at se, hvor jeg smører den på henne og så giver den en meget naturlig glød med det samme. 

Samtidig dækker den små skønhedsfejl i huden, som gør, at huden ser helt fin og jævn ud. Det er jeg virkelig vild med, til gengæld skal man virkelig vaske hænderne grundigt efterfølgende, fordi farven lynhurtigt suger ind i håndfladerne. Men resultatet er der omgående og det er virkelig fint og naturligt – og så holder det faktisk i flere dage uden genindsmøring. 

St. Tropez Gradual Tan Tinted Body Lotion, 200 ml, 144 kr. 
Ugens favorit fås online her 

nyhedsbrev