Annonce
Makeup-artistens 5 tips til en smukkere dig
MAKEUP

Makeup-artistens 5 tips til at få dine smukkeste træk frem

Sæt fokus på det, som gør dig til noget særligt. Det er mantraet for Dr. Hauschkas makeup-linje. Manden bag er makeup-artist Karim Sattar, der her deler ud af sine bedste tip til INs læsere, så vi undgår at se ældre og mere trætte ud, end vi er.

Makeup-artist Karim Sattar står bag udviklingen af mange af Dr. Hauschkas makeup-produkter sammen med firmaets forskningsteams. Produkterne indeholder ingen syntetiske parfume-, farve- eller konserveringsmidler og lever op til de internationale krav for naturkosmetik og økologisk kosmetik.

Her får du makeup-artist, Karim Sattars, 5 tips til, hvordan du kan fremhæve dine smukkeste træk!

Psst… IN afholdt event med Dr. Hauschka og Karim Sattar hos Pure Shop i efteråret – se billederne fra eventet nederst i artiklen.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Tip 1: Brug farven som blikfang

Skab en kontrast til din øjenfarve, så øjnene ‘popper’ mere. Rosa og lilla passer til grønne øjne, brune toner får blå øjne til at stråle, og brune øjne bliver smukkere med kølige, pastelagtige farvetoner. Denne palette er god til skandinaviske kvinder, og Karim Sattar er selv glad for samspillet mellem farverne.


Eyeshadow Trio 04 Sunstone, 249 kr. Læs mere HER

Tip 2: Undgå flydende læbestift

Med alderen kommer der flere og flere linjer om munden, som gør det svært at holde læbestiften på plads. Denne transparente lip-line-definer er god til at holde på lipliner, læbestift og lipgloss, så farven ikke ‘løber’ ud i de fine linjer omkring munden.


Lip Line Definer 00, 119 kr. Læs mere HER

Tip 3: Brug pudder under foundation for et ensartet look

De forskellige nuancer i pudderet udjævner hudens mørke rander og forskellige toner, fx rødmen. Dette trick virker kun med Dr. Hauschkas pudder på grund af rundbælgplanten, som er i produktet. Den gør det muligt at blande pudder med foundation, uden at du ser ‘kaget’ ud.


Colour Correcting Powder 00, 259 kr. Læs mere HER

LÆS OGSÅ: Sådan får du hud, der stråler

Tip 4: Skab et mere vågent look

Med alderen bliver huden tyndere, og blodkarrene træder mere tydeligt igennem – også på den våde kant ved øjet, som bliver mere rødlig. Det får øjnene til at se mere trætte ud. Ved hjælp af den lyse eyeliner, som Karim Sattar har udviklet, løfter øjnene sig på en naturlig måde, og du ser mere vågen ud, når du lægger den på den våde kant af øjet.


Eye Definer 00, 139 kr. Læs mere HER

Tip 5: Undgå fartstriber ned ad kinderne

Når du har lagt din foundation om morgenen, er det tid til blush. Påfør altid blush, før du begynder på øjenmakeuppen. Blush giver liv, men mange lægger det forkert, så vi får ‘fartstriber’. Start øverst fra kindbenet og før dine strøg ind mod næsen, da der kommer mest farve, hvor makeup-børsten rammer først. Du kan tage fem år af din alder ved lige at bruge blushbørsten under buen på øjenbrynet. Det løfter også øjnene.


Blush Duo 03, Sun-Kissed Nectarine, 199 kr. Læs mere HER

Se billederne fra INs event med Dr. Hauschka og Karim Sattar hos Pure shop lige her i galleriet:

IN x Dr. Hauschka

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: