Foto: AOP
MAKEUP

SKØNHED | Bambiøjne med den rette mascara

Mascara spiller en vigtigt rolle, når det gælder om at live trætte øjne op. Bare nogle strejf på vipperne åbner øjet og giver et mere friskt udtryk. Her er 5 mascaraer til ethvert behov.

Personligt kan jeg ikke undvære en mascara,  og det er også det produkt, som gør den største forskel for, hvor frisk man ser ud.

LÆS OGSÅ: Ugens udvalgte skønhedsfund | Quick fix-masken

Skønhedsekspert Silke Grane har herunder samlet et udpluk af de mest anbefalelsesværdige mascaraer.

Den til fine øjenvipper

Det meget tynde børstehoved er genialt, hvis du har små, korte eller meget fine øjenvipper og har svært ved at nå helt ned til vippekanten. Men det kan godt lade sig gøre med denne, og det giver vipperne optisk mere længde, at få mascaraen ligger på hele vippen. Og så er en ekstra bonus, at du kan bøje mascara-”stangen”, så du får den helt rette vinkel, der passer til dig.

Pro Beyond Tvisted Lash Mascara, Mac, 195 kr.
Fås online HER
 

Den intense

Man skulle ikke tro, at det kan lade sig gøre, men denne mascara gør vipperen ekstremt sorte på den rigtig flotte måde. Gummibørsten sørger for at skille vipperne pænt ad og lægger mascaraen i et jævnt lag uden at klumpe. Og endnu bedre, så får de superflot længde og volumen samtidig.

Grandiôse Extrême Mascara, Lancôme, 255 kr.
Fås online HER 

Den med svaj

Denne mascara kan hele tre ting, nemlig at give farve til vipperne, let volumen, men også et flot svaj til vipperne. Svajet holder godt, og den let buede børste gør det supernemt at lægge mascaraen på i et snuptag. Og så elsker vi det søde retro-look mascaraen har.

Roller Lash Mascara, Benefits, 210 kr.
Fås online HER

Den budgetvenlige

Børstehovedet er lidt specielt og ligner, som navnet også antyder, en lille vinge. Børstehovedet har hårde, stive børster og den asymmetriske form gør det nemt at komme helt ind i øjenkrogen og få fat i selv de mindste vippehår. Vipperne bliver virkelig flotte og ensartede.

False Lash Wings Mascara, L’Oréal Paris, 149 kr.
Fås online HER

Den med volumen

Skal den have fuld skrue med masser af volumen på vipperne, så er dette den perfekte mascara. Konsistensen er cremet og nem at bygge op, så vipperne virkelig får en flot tæthed, men også længde. Børsten er som de gode, gamle børster altid var engang, med masser af fine hår. Resultatet er glamourøst med de flotteste, forførende vipper.

Volumen Effet Faux Cils Mascara, Yves Saint Laurent, 255 kr.
Fås online HER

 

Læs mere om: