Blush
Foto: AOP
MAKEUP

SKØNHED | Sådan vælger du den rette blush

INs skønhedsredaktør, Silke Grane, anbefaler 3 gode blushes til foråret og sommeren. Find den der passer til lige netop dine behov her.

Blushes giver glød i ansigtet og ved at vælge den helt rette konsistens og farve, kan du få endnu mere ud af din blush. Det vigtigste er blot, at du kigger godt på din hud, så du får det bedste ud af din blush. Find den blush som passer bedst til dig herunder. 

Foto: PR

Til tør hud

Har du tendens til tør hud vil du få mest glæde af en cremet konsistens, som både kan tilføre lidt mere fugt til kinderne og give dem en fin, diskret glans og glød. Dup den på med ringfingeren, som er den svageste finger, så du får en blid effekt. Med denne cremeblush fra Clinique kan du virkelig ikke gøre noget galt, fordi farven er ret transparent og kan bygges op. Farven Amp’d up Apple 6 er helt perfekt, hvis du stadigvæk har en lidt bleg forårshud.

Chubby Stick Cheek Balm, Amp’d up Apple 6, Clinique, 215 kr.

Fås online HER 

Foto: PR

Den matte

Vær forsigtig med den matte blush, som nemt kan få huden til at se lidt død ud – medmindre du hører til den mere fedtede hudtype eller gerne vil bruge din blush til shading (forme ansigtet med). Så fungerer den matte blush bedst. Vi er vilde med farven Melba fra Mac, som en rigtig fin blød fersken-koral nuance.

Powder Blush, Melba, MAC Cosmetics, 150 kr.

Fås online HER 

Foto: PR

Den perfekte farve

Mange makeupartister og skønhedsredaktører (inkluderet INs egen) sværger til denne smukke rosa-fersken farvede blush med shimmer. Farven er bare helt perfekt og passer til både kolde og varme hudtoner, den har meget farvepigment i sig, så den skal blot lægges på kinderne med let hånd. Den fine guldshimmer er diskret, men giver den der flotte Hollywood-glow til huden. Og navnet på farven burde være nemt at huske!

Blush, Orgasm, Nars, 320 kr.

Fås online HER 

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Neglelakkens nye trendfarve